07 Mei 2015

Ons Binne​n​ste Buiten​ – Dialoogkaarten​

Over professionele identiteit in organisaties

bestel hier

Dialoogkaarten over professionele identiteit De professionele werkelijkheid van professionals is zo in beweging dat de noodzaak groot is om te weten waar je houvast hebt, wat je kunt loslaten en waar je je hebt te vernieuwen zonder jezelf kwijt te raken. De dialoogkaarten laten je met enige afstand naar jezelf en je professie kijken. En ze helpen om met collega’s of professional friends in gesprek te gaan over wat je professie inhoudt en wat professioneel handelen is.

Inhoud

Ons Binnenste Buiten bestaat uit 70 dialoogkaarten. Elke kaart heeft een afbeelding aan de ene zijde en aan de andere zijde een neutrale en een prikkelende vraag. Met elkaar bestrijken ze het hele ‘model van professionele identiteit'(zie voor verdieping het boek Je Binnenste Buiten).

  • Auteur Manon C.P. Ruijters
  • ISBN10             9462760322
  • ISBN13             9789462760325
  • Afmetingen        29x102x68 mm
  • Gewicht             178,00 gram

 

 

 


schef1